Suarez: "Anderlecht kwam beloftes niet na"

VRIJDAG, 16 DECEMBER 2016, 08:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De breuk tussen Matias Suarez en Anderlecht is ondertussen een welles-niets spelletje geworden. De Argentijn laat weten dat hij alles correct gedaan heeft, maar dat paars-wit zijn beloftes niet na kwam. Anderlecht van zijn kant zegt dat ze zelfs meer gedaan hebben dan nodig was. 

"Ik heb ook spijt van de manier waarop ik vertrokken ben", zegt de Argentijn. "Ik had het liever ook anders gezien. Nu heb ik geen afscheid kunnen nemen van de mensen die het verdienden en van de supporters. Maar ik denk dat het voor Herman Van Holsbeeck beter was dat ik vertrok om problemen te vermijden. Ik weet van mezelf dat ik in de spiegel kan kijken, dat ik alles correct gedaan heb."

Anderlecht

"Geen enkele speler is hier zo hard gesteund als Matias Suarez", laat persverantwoordelijke David Steegen weten als reactie op de uitspraken van de Argentijn.

"We hebben er echt alles aan gedaan om hem terug fit te krijgen, verlengden zelfs zijn contract toen hij geblesseerd was. We zijn dus altijd meer dan correct gebleven met hem, ook al spreekt hij nu zelf over verborken beloftes. Na alles wat we voor hem gedaan hebben is de manier waarop hij hier vertrokken is, een echte kaakslag voor de club en voor onze supporters", aldus Steegen. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.