Deschacht traint met U21

VRIJDAG, 16 DECEMBER 2016, 08:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Olivier Deschacht is volledig genezen van zijn blessure en toch trainde hij gisteren niet mee met de A-kern. Dat komt omdat coach René Weiler hem dat heeft verboden, dat weet Het Nieuwsblad.Deschacht is niet meer welkom bij de A-kern en moet individueel trainen of met de beloften. 

Het lijkt erop dat de relatie tussen trainer en verdediger volledig gebroken is. Ook al liet Herman Van Holsbeeck eerder nog uitschijnen dat niets verloren is. De general manager hoopt dat beide partijen wat water bij de wijn doen om tot een overeenkomst te komen. 

Als de situatie zo blijft voortduren zouden het wel eens de laatste weken kunnen zijn bij Anderlecht voor Deschacht. Ook al had de verdediger gehoopt om zijn carrière in schoonheid af te sluiten bij paars-wit, iets wat het grote publiek hem ook gunt, is dit geen ideale situatie. 

Deschacht heeft nog zes maanden een contract bij paars-wit en vorig seizoen was er al interesse van het Amerikaanse LA Galaxy. Tevergeefs toen, maar nu de kaarten anders liggen zou daar misschien wel eens verandering in kunnen komen. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.