Vanden Stock: "Kunstgrasvelden uniek in België"

ZATERDAG, 3 DECEMBER 2016, 06:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Donderdag werden de twee nieuwe kunstgrasvelden in Neerpede officieel voorgesteld. Voorzitter Roger Vanden Stock kon zijn trots niet verbergen, hij is bijzonder opgetogen over de nieuwe velden: "Ze zijn uniek in België".

Anderlecht blijft ook de komende jaren investeren in zijn trainingscomplex: "De volgende investering is een tribune plaatsen aan de nieuwe kunstgrasvelden. Op die manier kunnen er hier ook wedstrijden worden gespeeld", zegt de voorzitter, "Het zijn echt top-kunstgrasvelden van ongeveer één miljoen euro stuk. We kozen voor kurk als toplaag en niet voor de traditionele rubberkogels. Kurk vangt de schok voor de spieren beter op, is beter tegen blessures en makkelijker in onderhoud."

Heel jaar door trainen

Zowel de jeugd als de A-ploeg zal gebruik maken van de kunstgrasvelden: "Zo kan de jeugd een heel jaar door trainen en kan er extra aandacht besteed worden aan de techniek. "

"Ook de A-kern zal op de velden trainen, zodat we de gewone grasvelden kunnen sparen. Veel spelers trainen of spelen niet graag op kunstgras, maar ze zullen wel vlug inzien dat deze velden een pluspunt zijn", aldus nog Vanden Stock.
 

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.