Nuytinck: "Komen goed weg met gemiste penalty"

DONDERDAG, 24 NOVEMBER 2016, 21:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Qabala kreeg twee keer een strafschop toegewezen, die er twee keer geen was. Bram Nuytinck geeft toe dat Anderlecht goed is weggekomen bij die tweede penalty die naast ging. Maar de Nederlander zag ook twee strafschopfouten in het voordeel van Anderlecht, waarvan één duidelijk, alleen is er toen niet gefloten. 

"Het missen van de tweede penalty zie ik een beetje als gerechtigheid. De scheidsrechter fluit twee keer voor strapschop, dat er twee keer geen was, vooral die tweede. Maar ze konden het ons dat moment wel moeilijk maken, gelukkig trap Ricardinho naast.", is de verdediger eerlijk. 

Toch speelde Anderlecht een goede wedstrijd volgens Nuytinck: "Er waren wat kansen en zelf gaven we niet zo heel veel weg. De overwinnig doet ons deugd. We hadden op voorhand tegen elkaar gezegd dat we moesten laten zien dat we deze wedstrijd wilden winnen en dat hebben we ook gedaan. Europees zijn we heel goed bezig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.