Beaucoup de courage, Silvio!

MAANDAG, 14 NOVEMBER 2016, 19:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Silvio Proto heeft vanmiddag op training een zware blessure aan de knie opgelopen. De oud-doelman van Anderlecht is meerdere maanden buiten strijd. Mogelijk is zijn seizoen zelfs afgelopen.

"Proto heeft een scheur opgelopen in één van zijn kruisbanden en zal sowieso enkele maanden buiten strijd zijn. De komende dagen moeten onderzoeken uitwijzen of hij onder het mes moet", zo meldt zijn club KV Oostende. KVO-voorzitter Marc Coucke vreest het ergste. "2016 niet meer in actie, zelfs seizoen kan over zijn", schrijft hij op Twitter.

Langs deze weg willen we Silvio veel moed en een voorspoedig herstel wensen. We zijn blij dat hij vorige week nog kon spelen op Anderlecht en hij toen het eerbetoon kreeg wat hij verdiende voor tien jaar trouwe dienst. Silvio, vecht terug en hopelijk zien we je tijdens de play-offs opnieuw tussen de palen staan wanneer Oostende op bezoek komt in het Astridpark!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.