Tielemans: "Mijn assist was de kers op de taart"

MAANDAG, 14 NOVEMBER 2016, 08:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Youri Tielemans stond niet aan de aftrap tegen Estland, hij heeft moeten wachten tot minuut 79' om in te vallen, een tiental minuten later zorgde hij voor een assist. Romelu Lukaku trapt de 8-1 tegen de netten, op aangeven van Tielemans.

"Het is geweldig dat ik het laatste kwartier heb mogen meespelen, plus een assist voor Lukaku, dat was de kers op de taart", zegt een glunderende Tielemans, "Ik voelde onmiddellijk dat het wedstrijdritme veel hoger ligt dan bij Anderlecht, ik hoop dan ook dat ik deel mag blijven uitmaken van deze groep. Het is een beetje zoals mijn debuut op 16 jaar bij Anderlecht, eens je van iets geproefd hebt, wil je het houden."

"Of ik teleurgesteld was dat ik dan toch niet kon starten, aangezien Defour toch geblesseerd was? Nee, maar ik stond klaar voor als de coach mij nodig had. Ik heb een heel mooie week achter de rug. Ik weet dat de coach een boontje voor mij heeft, het is nu aan mij om te bewijzen dat ik dat vertrouwen waard ben", aldus nog de jonge middenvelder.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.