Harbaoui: "De sfeer is heel goed"

VRIJDAG, 16 SEPTEMBER 2016, 19:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hamdi Harbaoui mocht deze namiddag de pers te woord staan naar aanleiding van de wedstrijd tegen Genk zondag. De aanpak van coach René Weiler begint duidelijk te werken want Harbaoui prijst de sfeer in de kleedkamer en daarbuiten: "We vormen stilaan een hechte groep".

"Een overwinning is altijd goed om de sfeer te bevorderen. Dat geeft een goed gevoel om op deze weg verder te gaan. We hadden tegen Charleroi al een goede reactie door het tij te keren en dat was iets héél positief", zegt de Tunesiër, "Gisteren heeft de ploeg ook een heel goede wedstrijd gespeeld. We zitten dus in een zeer goede flow en hopen dat we die zondag kunnen doortrekken."

"Er is een heel goede verstandhouding in de groep, de sfeer zit goed en dat zie je ook op het veld. We hebben nog veel werk maar je ziet dat de nieuwe groep zich stilaan begint te vormen. We proberen om mooi voetbal te brengen en om te winnen en de sfeer in de kleedkamer helpt ons daarbij."

Anderlecht zal het nu enkele weken zonder Youri Tielemans moeten doen door een zware enkelblessure: "Youri is heel belangrijk voor de ploeg, het is een heel goede speler en ik hoop dat hij niet te ernstig geblesseerd is en vlug terug weer op het veld zal staan. Maar er staan goede spelers klaar om hem te vervangen. We zijn een complete groep waarin iedereen zijn kans zal krijgen, ook ik", aldus nog Harbaoui. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.