Weiler: "Blijven werken tot de laatste seconde"

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2016, 13:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler was tevreden met de prestatie van zijn ploeg in de tweede helft, behalve in de laatste tien minuten: "Sommige dachten dat de drie punten al binnen waren". Al bij al is de coach tevreden al benadrukt hij dat er nog heel wat werk voor de boeg is.

"Ik ben blij dat we deze wedstrijd gewonnen hebben, ik denk dat we niet slecht begonnen zijn. Beide ploegen wilden eerst kijken hoe de wedstrijd ging verlopen. Na twintig minuten kregen we een doelpunt tegen en dat mag niet meer. We slikken te gemakkelijk goals. Er was helemaal geen druk op de tegenstander. Vanaf dat doelpunt zag je dat we het moeilijk kregen, de moraal zakte wat weg", is de coach eerlijk.

Tijdens de rust waren we het er allemaal over eens dat het anders moest, dat we weel directer naar de goal van de tegenstander moesten gaan spelen. We moesten agressiever en efficiënter zijn. Op basis van de tweede helft mag ik zeggen dat we verdiend gewonnen hebben."

"Maar ik ben helemaal niet tevreden met de laatste tien minuten. Sommige dachten dat de buit al binnen was. Daar moet de mentaliteit wel veranderen. We moeten blijven werken tot het laatste fluitsignaal heeft geklonken.  Dat zijn dingen die niet kunnen en waar we zullen over spreken en aan werken. Maar zoals ik eerder al zei, we hebben nog veel werk voor de boeg", aldus de paars-witte T1.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.