Weiler: "Tevreden over de mentaliteit"

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2016, 08:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De eerste helft was niet om aan te zien, Anderlecht kwam ook op achterstand. Toch wil René Weiler niet met een beschuldigende vinger richting defensie wijzen en neemt ze zelf in bescherming. En de coach is tevreden over de mentaliteit van zijn ploeg dat zich na de rust goed herpakte.

"Ja we slikken gemakkelijk tegendoelpunten, maar ergens is dat ook begrijpelijk", zalft Weiler, "Acheampong is geen linksback, Spajic speelde zijn eerste wedstrijd én de eerste keer als rechtsachter,  en Roef is nog een heel jonge keeper. Dat zijn toch dingen waar je rekening moet mee houden."

"We hebben tijdens de rust de koppen bij elkaar gestoken, we wisten dat er iets moest veranderen. En jullie zagen de wedstrijd, dat hebben we goed gedaan in de tweede helft", lacht de coach.

Vooral Nicolae Stanciu blijkt een echte aanwinst voor Anderlecht: "Hij toonde zijn talent, vroeg de bal diep en verdiende eigenlijk ook een doelpunt", aldus nog de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.