Capel en Teodorczyk tekenen normaal vandaag

DONDERDAG, 4 AUGUSTUS 2016, 08:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Zowel de Poolse spits Lukasz Teodorczyk (Teo)  als de Spaanse linksbuiten Diego Capel, woonden gisteren het duel tegen Rostov bij in het Astridpark. Herman Van Holsbeeck bevestigde dat beide spelers vandaag bij paars-wit hun handtekening zetten onder een contract.

"Het is mijn eerste keer in jullie land. Ik weet dus niet of het mij zal bevallen", liet Teo weten bij aankomst op de luchthaven, "Ik wil wel veel goals maken". De Pool komt over van Dinamo Kiev en wordt voor één seizoen gehuurd. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht een aankoopoptie van vijf miljoen euro.

Diego Capel zet zijn handtekening onder een definitief contract en zou zelfs gratis overkomen van Genua, maar dat is volgens de Spaanse journalist Gabriele Lepri, onmogelijk. "Genua betaalde nog 1,3 miljoen euro en Sporting die trouwens nog 20 procent hebben op de doorverkoop."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.