Future Cup: Anderlecht naar halve finale

ZONDAG, 27 MAART 2016, 13:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD De U17 van Anderlecht hebben in hun laatste poulewedstrijd op de Future Cup 1-1 gelijk gespeeld tegen Benfica. Sebastiaan Bornauw scoorde voor Anderlecht. Dit gelijkspel volstaat voor paars-wit om zich te plaatsen voor de halve finale.

In de andere wedstrijd versloeg Barcelona Olympiakos met 2-0. Anderlecht, Barcelona en Benfica eindigen zo alle drie met vijf punten. Anderlecht en Barcelona hebben beide een doelsaldo van +2, Benfica slechts van +1. Anderlecht en Barcelona moesten hierdoor strafschoppen nemen om te bepalen wie groepswinnaar wordt en wie tweede. Anderlecht won en is dus groepswinnaar.

De laatste wedstrijden in de andere groep zijn begonnen om 13 uur. Arsenal (6 punten) is al zeker van de halve finales. Zij spelen nog tegen Ajax. De Amsterdammers (4 punten) hebben een gelijkspel nodig voor een plekje bij de laatste vier. Verliezen ze, dan maakt ook de Ghanese voetbalschool Right to dream (1 punt) nog kans. Red Bull Salzburg (0 punten) is al zeker uitgeschakeld.
 

Loopt een heerlijke nummer 10 rond bij @rscanderlecht U17. Milan Corryn #ABNAMROFutureCup #talent pic.twitter.com/yFkdtTlinm

— #AjaxA1 (@AjaxA1watcher) 27 maart 2016




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.