Tielemans: "Eerst de titel, daarna zien we wel."

ZATERDAG, 26 MAART 2016, 08:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Youri Tielemans vertoeft momentee bij de nationale beloften, maar hij had ook tijd om even te praten over Anderlecht. Het EK halen met de grote jongens blijft een verre droom, maar eerst wil hij zich concentreren op Anderlecht. 

De sfeer zit goed bij de nationale beloften: "Dat is altijd zo als we samenkomen", zegt Tielemans. "We voetballen al lang samen en lachen om dezelfde dingen.. Bij de beloften is er ook niet zoveel druk als bij de A-ploeg. Natuurlijk blijf ik stilletjes hopen op een selectie voor het EK met de A-ploeg, maar ik wil eerst en vooral goed presteren bij Anderlecht en de titel halen. De rest zien we dan wel."

Mindere vorm

Tielamans sukkelt de laatste tijd met de vorm, maar hij blijft hard werken: "Het komt wel goed met mij. Ik ben op de juiste weg. Ik heb al veel discussies gehad ook met Hasi over hoe ik alles moet aanpakken, over wat ik beter moet doen. Nu is het aan mij."

Kritiek
​​​​​​​

Hij kreeg de afgelopen maanden ook heel wat kritiek te slikken, maar de youngster gaat daar goed mee om: "Ik vind het ook erg dat ik niet goed presteer, erger dan de kritiek die ik al kreeg. Ik weet van mezelf dat ik veel beter kan. Op dit moment is de beste Youri er nog niet, maar dat komt wel de komende weken. Ik blijf hard werken op training. En ik ben klaar voor de play-offs. Héél zeker", aldus Tielemans. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.