Lucescu: “Nu is Shakhtar sterker dan Anderlecht”

DONDERDAG, 17 MAART 2016, 17:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na de zware nederlaag in de competitie dit weekend heeft Shakhtar wat recht te zetten. Coach Mircea Lucescu verwacht een antwoord van zijn spelers. “Sommigen hebben mij ontgoocheld tegen Dnipro. Ze maakten zware fouten.”

"Maar nu moeten we Dnipro vergeten", aldus Lucescu. "Ik ben blij dat ik weer op Stepanenko kan rekenen en dat Taison hersteld is. Momenteel is hij de leider van ons aanvallend compartiment. Verder moeten we beseffen dat ons een moeilijk wedstrijdbegin wacht. We moeten geduldig zijn en alles geven. We zijn een sterk team en hebben de kwaliteiten om door te stoten."
 
In 1990 speelde Lucescu al eens tegen Anderlecht. Hij was toen coach van Dinamo Boekarest. "Het was de halve finale van de Beker der Bekerwinnaars. We verloren de return met 0-1. We hadden een dozijn kansen, maar Anderlecht stootte onverdiend verder. Uiteraard heb ik veel respect voor Anderlecht. Het is een traditieclub die al veel titels en bekers gewonnen heeft. Maar de situatie is veranderd. Momenteel is Shakhtar een sterker team."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.