Conté: "Proberen om terug titularis te worden"

VRIJDAG, 11 MAART 2016, 12:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ibrahima Conté viel goed in tegen Shakhtar. Hij zorgde onder meer voor de assist waaruit Frank Acheampong kon scoren. Volgens Conté heeft Anderlecht de kansen gehad om op gelijke hoogte te komen, maar hebben details het verschil gemaakt.

"Ik ben heel blij dat ik opnieuw kon spelen. Het was heel lang geleden en dat was het enige waarop ik zat te wachten", vertelde hij na afloop. "De laatste twee maanden waren niet gemakkelijk voor mij, maar ik ben altijd hard blijven werken om te tonen aan de coach dat ik er goesting in had. Het harde werk heeft uiteindelijk geloond. Volgende uitdaging voor mij is om opnieuw titularis te worden. Ik wil ook mijn familie bedanken, zij hebben mij geholpen om de hoop nooit op te geven."

"Djuricic heeft de kans gehad op de 2-2, we konden echt beter. Het zijn echt kleine details die het verschil gemaakt hebben. Eerlijk gezegd zal het moeilijk worden volgende week om ons alsnog te kwalificeren. Shakhtar is een hele sterke ploeg met heel veel ervaring", aldus Conté. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.