Hasi: "Ik vewacht een moeilijke wedstrijd"

ZONDAG, 21 FEBRUARI 2016, 14:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Om 18u gaat Anderlecht op bezoek op de Freethiel, Besnik Hasi beseft dat het geen gemakkelijke wedstrijd zal worden. Paars-wit heeft het altijd wat moeilijker na een Europese wedstrijd en Waasland-Beveren zal op zoek zijn naar revanche na de pandoering van Racing Genk. 

"Na de wedstrijd tegen Olympiakos heb ik de focus meteen proberen te leggen op de wedstrijd tegen Waasland-Beveren", zegt Hasi, "Omdat het ook een belangrijke wedstrijd is. De titel blijft een prioriteit voor ons en we hebben al teveel steken laten vallen om goed te zijn. Het verleden leert ons dat we het meestal moeilijk hebben om ons na een Europese wedstrijd opnieuw te bewijzen. Daarom is de ernst waarmee we ons voorbereiden op de wedstrijd héél belangrijk."

"De tegenstrever heeft een zware tik gekregen tegen Genk en gaan nu dus supergemotiveerd zijn om zich te bewijzen. Tegen Anderlecht zijn de ploegen sowieso altijd extra gemotiveerd. Hun trainer is iemand die hamert op mentaliteit en overgave, ik verwacht dus een heel moeilijke wedstrijd", aldus nog de coach. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.