Milivojevic: "Nog steeds fan van Anderlecht"

WOENSDAG, 17 FEBRUARI 2016, 07:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De partij van morgen tegen Olympiakos wordt een weerzien met Luka Milivojevic. De Serviër werd in 2013 door Anderlecht gehaald als de opvolger van Lucas Biglia, maar hij kon zich niet doorzetten. "Bij Olympiakos geloofde men wel in mij."

"Bij Anderlecht mocht ik nooit zes of zeven volledige matchen op rij spelen. Zo kon ik me nooit volledig ontplooien", vertelt Milivojevic in Het Nieuwsblad. "Blijkbaar zag Anderlecht het niet in mij. Maar ik ben niet boos op de club. Misschien had ik zo'n periode nodig om beter te worden."

Bij Olympiakos vond de Serviër wel zijn draai. Zij ontpopte zich er meteen tot een sterkhouder. Toch ziet hij de Europa League-confrontatie niet als een revanche. "Ik wil nu niet het grote ongelijk van Anderlecht bewijzen. De Anderlecht-supporters hebben me altijd gesteund en daarom ben ik nog altijd een fan."

"Het grote verschil is dat ze bij Olympiakos wel in mij geloven. In moeilijke periodes, beschermt de club zijn spelers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.