Deschacht: "Ik zou Djuricic meteen kopen"

ZONDAG, 14 FEBRUARI 2016, 18:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was een tevreden Olivier Deschacht die de pers te woord stond na de partij tegen Zulte Waregem. "Het was lang geleden dat we nog eens 90 minuten lang volle gas gegeven hebben", geeft de verdediger toe.

"Het was een complete wedstrijd van ons. We hebben geen enkel zwak moment gehad. Dit is veelbelovend voor de toekomst", aldus Deschacht bij RSCA.tv.

Begin januari vroeg Deschacht om 'mannen met baarden'. Wat vindt van de jongens die erbij kwamen? "Ze zijn fantastisch. Ik denk dat Badji vandaag elk duel won. Over Büttner, tja, daar moet je niet veel over zeggen. Hij scoort ook nog. En Djuricic, als ik van het bestuur was, ik kocht hem meteen. En dan speelt die nog maar op halve kracht momenteel. Wat gaat dat geven als die topfit is."

"We komen uit deze wedstrijd met veel vertrouwen", blikt Deschacht al vooruit naar de Europa League-wedstrijd tegen Olympiakos. "Zij verloren en kregen zo een kleine dreun. Het wordt volle bak donderdag."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.