Extra info in verband met verstrengde veiligheidsmaatregelen

ZATERDAG, 23 JANUARI 2016, 18:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De verstrengde veiligheidsmaatregelen van voor de winterstop blijven ook morgen gelden. RSC Anderlecht geeft of zijn officiële website nog wat meer info over alle maatregelen. Opnieuw wordt er aan de fans gevraagd om tijdens de rust het stadion niet te verlaten.

Op de officiële website van Anderlecht staat volgende mededeling te lezen:

"Om veiligheidsredenen vragen zowel de ordediensten als de club de fans om tijdens de rust in het stadion te blijven. Dankzij de hulp van de trouwe partners Coca-Cola, AB-Inbev en Paul Bevers, dankzij de medewerking van de verantwoordelijken van de politiezone Zuid en dankzij de constructieve medewerking van burgemeester Eric Tomas zal de club ingrijpende maatregelen nemen om de trouwe stadionbezoekers meer comfort te bieden in het Constant Vanden Stockstadion."

"Bovenvermelde partners zullen, tijdens de rust, meer drankgelegenheden inrichten. Het statiegeld op bekers wordt afgeschaft en de bekers worden vervangen door wegwerpbekers. Deze ingrepen zullen de wachtrijen drastisch verminderen en het aanbod vergroten. Gelieve de wegwerpbekers in de speciaal ingerichte vuilbakken te werpen en vooral niet op de openbare weg te lozen. We hopen dat de supporters deze nieuwe maatregelen kunnen smaken en de regels zullen respecteren zodat de directie van RSCA deze definitief kunnen maken. "

"Goeie match, met respect voor de omgeving !"




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.