Praet: "Fysiek klaar om mij te tonen"

WOENSDAG, 25 NOVEMBER 2015, 19:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Donderdag speelt Anderlecht zijn vijfde wedstrijd in de UEFA Europa League tegen AS Monaco in het Stade Louis II. Naar aanleiding van deze wedstrijd gaf Besnik Hasi samen met Dennis Praet een persconferentie. 

"Ik ben klaar om mij te tonen", zegt Praet die terug komt uit blessure, "Ik voel mij fysiek zeer goed. Ik ben altijd blijven trainen in de fitness. Wedstrijdritme heb ik wel niet kunnen opdoen door het wegvallen van de wedstrijd tegen Lokeren."

"We zijn niet alitjd beloond naar werken in de Europa League want we hebben echt al goede wedstrijden gespeeld. Nu is het aan ons om ook eens op verplaatsing punten te pakken", aldus nog Dennis Praet. 

Hard gewerkt

"We zullen er alles aan doen om de broodnodige drie punten terug mee naar Brussel te nemen", zegt ook Besnik Hasi, "We hebben hard gewerkt. Maar gemakkelijk zal het niet worden want Monaco is toch wel een grote Europese tegenstander met veel ervaring. Bovendien komen er belangrijke spelers terug na blessure."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.