Video: Hasi: "Het wordt een moeilijke wedstrijd"

ZATERDAG, 21 NOVEMBER 2015, 07:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Georges Leekens heeft tijdens de interlandbreak twee weken zijn ploeg kunnen vormen en oefenen. Besnik Hasi van zijn kant zag verschillende spelers vertrekken voor hun interlanverplichtingen. De coach beseft dat het een moeilijke wedstrijd zal worden.

"We kennen Georges Leekens goed en zijn organisatie staat er. En al ik zijn spelers hoor, wordt er enorm gehamerd op die organisatie. In hun twee laatste wedstrijden kon je zien dat de organisatie op punt staat", zegt Hasi.

"Het wordt voor ons sowieso een moeilijke wedstrijd. Maar op dit niveau zijn er eigenlijk geen gemakkelijke wedstrijden. Leekens had gedurende twee weken zijn volledige ploeg ter beschikking dus heeft hij kunnen trainen op automatismen en om zijn ploeg nog meer naar zijn hand te zetten", gaat de coach verder.

Donderdag staat Monaco te wachten, het wordt dus weer een drukke week voor Hasi: "We staan voor een moeilijke week. We gaan iedereen nodig hebben en iedereen zal ook spelen. Dat is duidelijk geworden de twee laatste wedstrijden. We hebben enorm veel gegeven tegen Tottenham. Daardoor waren we de tweede helft tegen Standard, fysiek niet goed. Dus zullen de andere moeten klaar zijn als we in de toekomst enkele wissels willen doen."

Het interview met Hasi kan u hier bekijken




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.