Okaka terug in Neerpede

DONDERDAG, 19 NOVEMBER 2015, 21:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - WEDSTRIJDEN Nu de interlandbreak voorbij is, recupereert Besnik Hasi beetje bij beetje zijn spelers. De Afrikaanse spelers Ibrahima Sylla, Ibrahima Conté en Fabrice N'Sakala waren al terug. Deze morgen zag Hasi ook Stefano Okaka opnieuw bij de kern aansluiten.

De aanvaller van de Squadra Azzura keerde terug van Bologna met 30 minuten wedstrijd in de benen. De topschutter van Anderlecht is klaar voor de verplaatsing van komende zaterdag naar Lokeren. 

Sylla en Praet

​Idrissa Sylla die met rugklachten terugkeerde van zijn internationale verplichtingen, traint ondertussen terug gewoon mee met de groep. Ook hij is klaar voor Daknam, komende zaterdag. Ook Dennis Praet heeft geen last meer van zijn blessure aan de bil en zou in principe ook klaar zijn voor Lokeren. 

Kara Mbodj

Het is wel afwachten hoe Kara Mbodj terugkeert, hij speelde dinsdag nog een wedstrijd met Senegal tegen Madagascar. Hasi zal er rekening moeten mee houden dat zijn verdediger vermoeid zal aankomen te Neerpede. Eerder deze week klaagde de Senegalees van pijn aan de ribben. 

De coach van Senegal, Ailou Cissé, was niet al te blij met zijn verdediging: "Na de twee tegendoelpunten te Antananarivo, was ik niet tevreden over de prestaties van Kara Mbodj en Koulibaly. Op zeven wedstrijden hebben we zeven tegendoelpunten geslikt. Dat vind ik teveel. Ik zal met mijn verdediging eens rond de tafel moeten zitten om na te gaan of het probleem bij het systeem of de spelers ligt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.