Defour: "We hebben vertrouwen in eigen kunnen"

WOENSDAG, 4 NOVEMBER 2015, 22:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Besnik Hasi en Steven Defour gaven woensdagnamiddag een persconferentie naar aanleiding van de vierde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Beide heren weten dat het geen gemakkelijke opdracht zal worden om punten te pakken op White Hart Lane. 

"De kwaliteiten van Tottenham zijn ons bekend. Met één flits kunnen ze een wedstrijd beslissen en ze hebben een sterke thuisreputatie", zegt de coach, "We zullen op ons opperbest moeten zijn om iets te rapen. Maar ik ben ervan overtuigd dat we hier een resultaat kunnen neerzetten."

Zelfvertrouwen

"We zijn overtuigd van onze eigen kwaliteiten", deelt Defour de mening van Hasi, "We hebben vorig jaar in en tegen Arsenal al bewezen dat we tegen een absolute topclub een resultaat kunnen halen."

"Het wordt een moeilijke wedstrijd, we zullen afzien, maar we hebben vertrouwen in ons eigen kunnen. We gaan hier proberen punten pakken, we zijn er allemaal klaar voor", aldus nog Defour. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.