Van Holsbeeck: "Kosanovic halen in januari is onbetaalbaar"

WOENSDAG, 4 NOVEMBER 2015, 20:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Anderlecht moet op zoek naar een linksachter nu Ivan Obradovic enkele maanden out is. De naam van Milos Kosanovic viel al om hem te vervangen. Maar Herman Van Holsbeeck wil daar momenteel niet dieper op in gaan. 

"Momenteel heeft de coach nog drie andere mogelijkheden om Obradovic te vervangen", reageert Van Holsbeeck op de geruchten, "Acheampong bewees al dat hij daar ut de voeten kan. En dan hebben we nog N'Sakala en Deschacht. Uiteindelijk is het aan de coach om te beslissen."

"Probleem is dat een binnenlandse speler in januari zo goed als onbetaalbaar is. We gaan dus eerst zien om het probleem intern op te lossen voor we naar het buitenland gaan."

Van Holsbeeck heeft wel duidelijk zijn les geleerd na de geflopte transfers van Marko Marin en Ronaldo: ​"Maar het zal ook geen speler worden die 3-4 jaar geleden nog bij Juventus speelde en daarna van de radar verdween", 



 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.