Vanden Stock: "Een voorzitter moet optimistisch zijn"

WOENSDAG, 4 NOVEMBER 2015, 15:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Roger Vanden Stock is deze morgen samen met de hele ploeg en staff richting London vertrokken. Drie punten zoals thuis, daar rekent de voorzitter niet op. Vooral door het uitvallen van Dennis Praet en Ivan Obradovic maaakt hij zich zorgen. 

"Tottenham is de beste ploeg uit onze groep, het zou dus al heel straf zijn mochten we hier iets pakken. Maar een voorzitter moet optimistisch blijven he. We spelen al 52 jaar Europees, dat is ook al een hele prestatie", is Vanden Stock eerlijk. 

Al beseft de voorzitter dat de verloren wedstrijd op Qarabag hen de kwalificatie kan kosten en ze dus bijna verplicht zijn om iets te pakken op White Hart Lane. Maar dat zal geen simpele opdracht worden nadat Tottenham verloor in het Astridpark: "Zij zullen revanche willen. Het zou idioot zijn dat ze in Brussel verliezen en dan ook nog thuis eens tegen ons verliezen."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.