Michael Verschueren voelt zich goed binnen de ECA

DINSDAG, 3 NOVEMBER 2015, 15:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - OPINIES Michael Verschueren, zoon van Michel Verschueren, is een bedrijvig man binnen het Europees voetbal. Hij is een gewaardeerd lid van de ECA, de Europese vereniging van clubs. Sport/Voetbalmagazine had een interview met hem. 

Plannen om in de voetsporen van zijn vader te treden zijn er voorlopig nog niet. Verschueren leert momenteel heel veel bij bij ECA en dat is voorlopig zijn hoofddoel, kennis vergaren om later te kunnen omzetten in daden. " Voorlopig beperk ik me tot het vergaren van die kennis. Het is niet mijn bedoeling de vervanger van Herman Van Holsbeeck te zijn", aldus Michael Verschueren. 

Een post binnen Anderlecht is dan ook nog niet aan de orde: "Er is nu geen job vacant binnen de club, dus is het ook niet actueel. Ik heb mijn ervaring bij de ECA, de Europese vereniging van clubs. De discussies en vergaderingen daar brengen me op ideeën en leren me interessante zaken over hoe je een club op een professionele manier moet runnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.