Najar: Ik ben blij met mijn twee goals"

MAANDAG, 2 NOVEMBER 2015, 09:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Het was overduidelijk tegen Moeskroen, Anderlecht miste zijn twee sterkhouders Steven Defour en Dennis Praet. Ook de spelers waren niet te beroerd om dat toe te geven na de wedstrijd. Gelukkig was er nog Andy Najar.

De Hondurees was blij dat zijn goals de drie punten opleverden: "Het was een moeilijke match, omdat Moeskroen goed voetbalde, maar ook omdat wij twee belangrijke spelers misten. Dat voel je op het veld."

"Niet vergeten dat Praet de laatste weken steeds beter voetbalde. Zonder hem vonden we moeilijk voetballende oplossingen", gaat Najar verder, "En Defour is een leider. Logisch dat je zo iemand mist."

Mentaliteit

Net als Besnik Hasi zag ook Najar dat er een gebrek was aan mentaliteit op het veld: "Daarom was de coach ook zo boos tijdens de rust."
"Maar een leider zoals Defour vervang je niet zomaar, Steven is net als Dennis iemand die veel de bal vraagt, hij wil verzorgd voetbal spelen. Hij is ook nog eens een harde werken waardoor hij één van de belangrijke spelers is."

"Defour zou de mentaliteit van de eerste helft ook niet geduld hebben, hij zou zich boos gemaakt hebben op het veld. Iemand die zo gefocust is als hij, maakt de dingen makkelijker voor anderen", aldus Najar. 

Tottenham

De wedstrijd van gisteren is op zijn minst verontrustend als je weet dat Anderelcht nu naar White Hart Lane trekt: "Dat wordt een andere wedstrijd", maakt Najar onmiddellijk duidelijk, "Defour is er dan weer zeker bij. En als je een speler met zijn mentaliteit in je ploeg hebt, geeft dat ook de anderen vertrouwen. Daarom geloof ik er ook in dat we op Tottenham gaan winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.