Hasi: "Zwakste eerste helft van het seizoen"

MAANDAG, 2 NOVEMBER 2015, 09:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Steven Defour geschorst en Dennis Praet die tijdens de opwarming geblesseerd uitviel. Resultaat, er werden leiders gemist op het veld en de overige elf op het veld werden lijders. Met een woedende Hasi tot gevolg. 

Besnik Hasi was niet te spreken over de mentaliteit tijdens de wedstrijd gisteren: "We hebben onze zwakste eerste helft van het seizoen gespeeld, Het was nog slechter dan tegen Oostende."
En de coach raasde maar door: "Duels werden er niet gewonnen, van lopen was al helemaal geen sprake en de een tweede bal kwam er zelfs niet aan te pas."

Mentaliteit

Hasi hekelde vooral de mentalteit bij zijn spelers: "Want die was er niet. Ik begrijp dat mijn spelers vermoeid zijn, maar zoiets kan niet. Ik heb mij kwaad gemaakt tijdens de rust, nadien was het beter."

Defour en Praet

Het was duidelijk dat Anderlecht Praet en Defour miste, dat zag ook Hasi: "Defour missen betekent niet alleen minder mentaliteit, maar ook minder kwaliteit. We hadden geen grip op het middenveld."

"Maar toch moeten we beter kunnen doen", gaat Hasi verder, "Alleen op talent lukt het niet. Ik ben vooral blij dat we de drie punten thuis houden. Dit is geen match om nog vaak opnieuw te bekijken", besluit de coach. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.