Verhuurde spelers: Koulibaly van goudwaarde

MAANDAG, 14 SEPTEMBER 2015, 10:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Van de vier spelers die Anderlecht dit seizoen verhuurt, liet dit weekend vooral Elis Koulibaly (foto) zich opmerken. Samuel Bastien maakte zijn debuut en Nathan Kabasele blijft jagen op dat eerste doelpuntje. Het overzicht.

Elis Koulibaly speelt dit seizoen op uitleenbasis voor vierdeklasser RWDM 47. De 22-jarige spits stond er tegen FC Leopold voor het eerst in startende elf en lag aan de basis van de eerste drie doelpunten van RWDM 47. De nieuwe club uit Molenbeek, met Antony Rivituso in de ploeg, won met 1-4.

In Nederland blijft De Graafschap ook na vijf wedstrijden puntenloos laatste. Dit weekend werd er met 1-3 verloren van AZ. Nathan Kabasele speelde de hele wedstrijd en kreeg kort na de rust een uitgelezen kans om zijn club 2-1 voor te brengen.

In Denemarken bleef Thomas Kaminski ook dit weekend de hele partij op de bank. Kopenhagen won met 4-2 tegen Aalborg en staat vierde.

Gisteren al kon u hier lezen dat Samuel Bastien zijn debuut gemaakt heeft bij Avellino. Tegen Modena mocht hij invallen na 53 minuten bij een 0-0-stand. Avellino haalde het uiteindelijk met 2-0. Avellino heeft na twee speeldagen drie punten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.