Najar: "Hadden vroege goal nodig"

MAANDAG, 14 SEPTEMBER 2015, 07:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Andy Najar was ontgoocheld dat Anderlecht niet kon winnen tegen RC Genk. "In verhouding tot het veldoverwicht dat we hadden dwongen we niet veel kansen af, maar we hadden er wel twee of drie hele goede", aldus de rechtsachter.

"Als we er één hadden gescoord, hadden we er zeker twee of drie gemaakt", is Najar overtuigd. "Als je zo sterk aan een wedstrijd begint, heb je gewoon een vroeg doelpunt nodig."

Net als Hasi was Najar niet te spreken over de manier van spelen van Genk. "Ze parkeerden zich voor hun doel en kwamen enkel om te verdedigen. Tegen zo'n ploeg is het moeilijk voetballen. We moeten hieraan werken, want we moeten oplossingen vinden tegen ploegen die ons op die manier bekampen."

"Natuurlijk waren er ook goede dingen. Tegen Monaco moeten we voetballen zoals vandaag. Misschien wordt het tegen hen wel gemakkelijker. Zij zullen hier niet komen verdedigen, maar komen voetballen. Dat moeten we ook doen. Ongetwijfeld zal er meer ruimte zijn dan tegen Genk."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.