Van Holsbeeck: "Boussoufa wilde zelf over zijn toekomst beslissen"

DINSDAG, 1 SEPTEMBER 2015, 16:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck gaf deze voormiddag nog wat meer uitleg bij het afspringen van de transfer van Mbark Boussoufa. In tegenstelling tot Roger Vanden Stock zegt Van Holsbeeck dat de verstandhouding goed is tussen hem en Boussoufa. 

Van Holsbeeck toonde begrip: "Ik begrijp Boussoufa. Hij heeft interesse getoond en hij was bereid financieel in te leveren voor een seizoen bij Anderlecht. Maar wanneer we keken naar de kostprijs die er was voor de club, wilden we de macht hebben om te kunnen beslissen of daar nog een tweede jaar aan werd toegevoegd. Daar ging Boussoufa niet mee akkoord. Hij wilde zelf over zijn toekomst kunnen beslissen."

"Tijdens onze onderhandelingen met Lokomotiv Moskou hebben we hard onderhandeld. We zijn van een prijs van 4 miljoen euro naar 1,75 miljoen euro gegaan. De politiek van Anderlecht is om altijd spelers te vinden, waarop we winst kunnen maken. Voorbeelden hiervan zijn Aleksandar Mitrovic en Chancel Mbemba. We hebben op dit moment geen financieel tekort en dat weerspiegelt zich ook in de prijzen die we kunnen vragen voor onze topspelers", aldus nog de general manager. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.