Sylla: "Kopduels altijd mijn sterkte geweest"

MAANDAG, 10 AUGUSTUS 2015, 10:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Drie goals in evenveel matchen, een stragge prestatie. Idrissa Sylla voelt zich goed in zijn vel en toont dat ook op het veld. 

Sylla is al sinds januari bij Anderlecht maar kwam geblesseerd terug van de Africa Cup. De eerste helft van het jaar moest hij dus vooral revalideren. "Ik ben zes maanden geblesseerd geweest. In de voorbereiding heb ik nog pijn gehad. Maar nu ben ik in orde."

De Guineeër scoort vooral met het hoofd: "Kopduels zijn altijd mijn sterkte geweest. en sinds ik bij Anderlecht zit, ben ik daar nog beter in geworden."

"Ik voel me ook goed in het samenspel met de andere aanvallers. Suárez geeft goede passes, maar ook met Ezekiel en Okaka klikt het. Dat hun komst mijn speelkansen verkleinen? Tja. De concurrentie is groot. Dan is het gewoon aan mij om mijn kansen te grijpen. Ik denk dat ik op dat vlak toch goed bezig ben", voegt hij er met de knipoog aan toe. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.