Nieuws met tag "Transfers"


 06-01-2024 

Verdediger Fujii in gesprek met Kortrijk

Verdediger Fujii in gesprek met Kortrijk

KV Kortrijk, de hekkensluiter in de hoogste klasse, is momenteel aan het onderhandelen met Haruya Fujii. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Enkele weken geleden werd de Japanse verdediger gelinkt aan Anderlecht. Japanse media zagen hem zelfs al bij paars-wit. Lees verder »



 05-01-2024 

Flankaanvaller Sonko blijft in beeld

Flankaanvaller Sonko blijft in beeld

Door de langdurige onbeschikbaarheid van Francis Amuzu zoekt Anderlecht deze maand ook een snelle flankaanvaller. De naam van de Zweed Momodou Sonko (Häcken) viel al en volgens Het Laatste Nieuws is hij nog steeds een serieuze optie. Lees verder »



 04-01-2024 

Verdediger Nyamsi gelinkt aan Anderlecht

Verdediger Nyamsi gelinkt aan Anderlecht

De Franse website FootMercato is Anderlecht erg geïnteresseerd in Gerzino Nyamsi, een 26-jarige centrale verdediger van Straatsburg. Er zou zelfs al contact geweest zijn tussen paars-wit en de zaakwaarnemer van Nyamsi. Lees verder »


Sheffield United richt pijlen op Schmeichel

Sheffield United richt pijlen op Schmeichel

Het Engelse Sheffield United toont verregaande belangstelling in Kasper Schmeichel. RSC Anderlecht is echter niet van plan om te luisteren, laat staan mee te werken aan een transfer. En belangrijk, de doelman zelf heeft geen oren naar een vertrek bij paars-wit. Lees verder »


Interesse in Popovic

Interesse in Popovic

Volgens bepaalde media volgt RSC Anderlecht, Boris Popovic, die voor Cercle Brugge speelt. De 23-jarige centrale verdediger speelde bij Tours en AS Monaco en kan ook als verdedigende middenvelder fungeren. Lees verder »


Goto nog niet speelgerechtigd

Goto nog niet speelgerechtigd

Eind november haalde RSC Anderlecht de Japanese spits, Keisuke Goto, de bedoeling was dat hij in januari aansloot bij de Futures. Alle administratieve rompslomp is echter nog niet afgehandeld, waardoor Goto nog niet speelgerechtigd is.  Lees verder »



 02-01-2024 

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

De medewerkers van Anderlecht-online krijgen de kans om tijdens de winterstop enkele vragen te beantwoorden over de prestaties van Anderlecht in het huidige seizoen. Vandaag is het de beurt aan Skyhawk. Lees verder »



 01-01-2024 

Fikse interesse voor NAC-jongeling Omgba

Fikse interesse voor NAC-jongeling Omgba

Voetbal International meldt dat Anderlecht "hevig geïnteresseerd" is in Aimé Omgba, een 21-jarige aanvallende middenvelder van NAC Breda. De speler zou ruim één miljoen euro kosten. Volgens Het Nieuwsblad ziet Anderlecht in Omgba een versterking voor de toekomst en zal hij eerst rijpen bij de Futures, mocht het tot een transfer komen. Lees verder »



 31-12-2023 

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

De medewerkers van Anderlecht-online krijgen de kans om tijdens de winterstop enkele vragen te beantwoorden over de prestaties van Anderlecht in het huidige seizoen. Vandaag bijt TCV de spits af. Lees verder »



 29-12-2023 

Augustinsson: "Ik ben echt gelukkig hier"

Augustinsson:

Met Ludwig Augustinsson heeft Anderlecht momenteel een linksback van internationaal niveau. Paars-wit huurt de Zweed van Sevilla. Het Nieuwsblad vroeg hem wat er na dit seizoen volgt en Augustinsson lijkt een verlengd verblijf in Brussel niet ongenegen. Lees verder »



 26-12-2023 

Amoura: "Anderlecht bood twee miljoen euro"

Amoura:

Ook Anderlecht wilde afgelopen zomer seizoensrevelatie Mohamed Amoura naar Brussel halen. Dat vertelt de Union-spits vandaag in Het Nieuwsblad. "Anderlecht wilde twee miljoen euro voor mij betalen, maar Lugano wilde meer", aldus de Algerijn. Lees verder »



 25-12-2023 

Riemer: "We willen één of twee centrale verdedigers halen"

Riemer:

Anderlecht zal zich in januari op de transfermarkt begeven met als doel één of twee centrale verdedigers te halen. Dat vertelde Brian Riemer afgelopen vrijdag op zijn persbabbel. In het ideale scenario komen een jong talent en een speler met ervaring. De coach beseft wel dat het een moeilijke opdracht wordt om targets te overtuigen. Lees verder »



 24-12-2023 


 23-12-2023 

Anderlecht werkt aan oplossing voor Arnstad

Anderlecht werkt aan oplossing voor Arnstad

Een van de spelers die dit seizoen nauwelijks aan spelen komt door de toegenomen concurrentie is Kristian Arnstad. De jonge Noor is nog altijd maar twintig, maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld Stroeykens lijkt hij geen of weinig vooruitgang te boeken. Volgens Het Laatste Nieuws zoekt Anderlecht naar een oplossing en is een definitieve transfer ook niet helemaal uitgesloten. Lees verder »


 22-12-2023 

 21-12-2023 



 18-12-2023 

Interesse in Japanse verdediger Yoya Fujii

Interesse in Japanse verdediger Yoya Fujii

Anderlecht wil zich graag versterken met een extra centrale verdediger tijdens de winterstop. Een van die kandidaten kan Yoya Fujii (22) zijn, een Japanse verdediger van Nagoya volgens de website Hochi. Fujii speelde alle competitiewedstrijden in Japan en werd in maart voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg. Lees verder »


 15-12-2023 

Centrale verdediger prioriteit tijdens wintermercato

Centrale verdediger prioriteit tijdens wintermercato

Anderlecht zal zich deze winter niet als een wildeman op de transfermarkt begeven, wel wil het gericht speuren naar versterking. Dat vertelde Jesper Fredberg dinsdag tijdens de Fan Council. Een extra centrale verdediger is prioriteit. Van de basisploeg mag er niemand vertrekken. Lees verder »


 14-12-2023 

Jonge Zweed in beeld, maar ook Brugge dingt mee

Jonge Zweed in beeld, maar ook Brugge dingt mee

La Dernière Heure meldt dat Anderlecht interesse toont in Momodou Sonko van Häcken. Jesper Fredberg volgt de 18-jarige winger al enige tijd, maar er zijn kapers op de kust. Ook Ajax en vooral Club Brugge azen op de revelatie uit de Zweedse competitie, aldus de Waalse krant. Lees verder »


 13-12-2023 

Anderlecht geïnteresseerd in Ajax-Belg Idumbo

Anderlecht geïnteresseerd in Ajax-Belg Idumbo

De Waalse transferjournalist Sacha Tavolieri meldt vandaag in een podcast op Youtube dat Anderlecht erg geïnteresseerd is in Stanis Idumbo. Deze 18-jarig Belg komt momenteel uit voor Ajax II in de Nederlandse tweede afdeling en staat te boek als een groot talent. Lees verder »


Brondby geïnteresseerd in Lonwijk

Brondby geïnteresseerd in Lonwijk

Justin Lonwijk wordt momenteel gehuurd van Dinamo Kiev voor één seizoen. Maar momenteel kwam hij niet verder dan drie invalbeurten. Het Deense Brondby toont nu interesse in de middenvelder. Lees verder »


 08-12-2023 

Zwitser in het vizier als defensieve versterking

Zwitser in het vizier als defensieve versterking

Ondanks de positieve resultaten dit seizoen, zal Anderlecht het vermoedelijk niet laten om zich te versterken wanneer het daar de kans toe krijgt. Zeker achteraan mag er nog wel wat bijkomen en volgens Sacha Tavolieri is de 28-jarige Zwitser Nicolas Bürgy een optie. Bürgy speelt bij Viborg, de ex-club van Fredberg. Lees verder »


 06-12-2023 

Ook rechterhand Kindermans verlaat Anderlecht

Ook rechterhand Kindermans verlaat Anderlecht

Na een samenwerking van zeventien jaar scheiden de wegen van Anderlecht en Kevin Vermeulen. Dat meldt de club. Vermeulen was als academy manager de rechterhand van Jean Kindermans. Anderlecht en Vermeulen vonden geen plaats voor hem in de nieuwe structuur van de jeugdopleiding. Lees verder »