Flips ook in beeld bij Mallorca en Lyon

ZONDAG, 24 DECEMBER 2023, 22:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Voor La Dernière Heure is het een uitgemaakte zaak: Alexis Flips zal Anderlecht in januari verlaten. Na Reims zouden nu ook Lyon en vooral Mallorca geïnteresseerd zijn in de creatieve middenvelder.

Anderlecht wil enkele middenvelders laten gaan en Flips is één van de jongens die weg mag. Paars-wit betaalde deze zomer nog 3,5 à 4 miljoen voor de Fransman. Het zou dat bedrag graag recupereren, maar beseft dat dat geen evidentie wordt. Mallorca zou Flips graag definitief overnemen, maar dat wordt dan wel een dure zaak voor de Spanjaarden. Een uitleenbeurt met aankoopoptie is een mogelijk alternatief.

Verder zou ook de nieuwe sportief directeur van Lyon Flips op zijn lijstje hebben staan. De (voormalige) Franse grootmacht vecht momenteel tegen de degradatie en wil zich in januari versterken. Er vonden nog geen gesprekken plaats tussen Lyon en Flips, aldus La Dernière Heure.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.