Eerste puntenverlies

ZATERDAG, 31 AUGUSTUS 2002, 00:01 - Newssystem

Anderlecht heeft zijn 1e punten verloren. Tegen AA Gent kwam het niet verder dan 2-2, na een matige tweede helft.Gent had voor de rust amper wat in de pap te brokken, maar kwam wel voor.

Kolar gaf de bal weg en Kaklamanos benutte de mogelijkheid met een precieze en harde knal. Anderlecht was niet onder de indruk en dicteerde de wet.Seol scoorde twee keer, nadat Gent de bal in de verdediging niet had weggekregen.Daarna speelde Gent meer mee en Anderlecht zakte in elkaar. Opnieuw Kolar leidde de Gentse tegengoal in met een penaltyfout. De Wilde hield Anderlecht nog recht, Jestrovic trof de paal.

Doelpunten: 7' Kaklamanos 0-1, 19' en 44' Seol 1-1 en 2-1, 47' Vanic 2-2 (pen)
Anderlecht: De Wilde, Hendrikx, De Boeck, Tihinen, Zewlakow, Mornar, Vanderhaeghe, Baseggio, Kolar (68' Zane), De Bilde (83' Jestrovic), Seol
AA Gent: Herpoel, Peeters, Cipi, Vasov, Faye, Vanic, Kraouche, Oyawol?, Machethe (90' Dimbala), Kaklamanos, Hosny