Kranten halen zwaar uit

ZATERDAG, 22 FEBRUARI 2003, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

- Het Nieuwsblad en Het Volk richten een open brief aan voorzitter Roger Vanden Stock. "Uw club staat stil. Het gaat over het welzijn en de toekomst van uw club en het Belgisch voetbal. Iedereen moet zichzelf in vraag stellen, zei u gisteren.

Begin er maar aan."
- De Standaard: "Anderlecht ver weg van Europese top. Enkel een tabula rasa in de bestuurskamer kan paars-wit van een ondergang redden."
- Gazet van Antwerpen: Welkom terug op aarde, president. Dat hij geen voetbalkenner is, heeft Roger nooit betwist. Maar erger is dat hij zich niet laat omringen door voetbalbeesten 'pur sang'. (...) De fout ligt niet bij de trainer."
- Het Belang van Limburg: "Panathinaikos speelde met negen Grieken. Is onze jeugdopleiding dan zo slecht?"
- Het Laatste Nieuws: "Hoeveel verder kan paars-wit afglijden vooraleer in het Vanden Stock-stadion de noodtoestand wordt afgekondigd ?"
- Le Soir heeft het over een diepgewortelde malaise. "Heeft een club die geen spelers heeft zoals Simons, Sonck, Blondel of Buffel heeft, toekomst ?"
- De Morgen: "Ik heb nog al stormen overleefd, zegt trainer Hugo Broos. "Het is niet een van mijn makkelijkste momenten, maar ik zal er ook nu niet van sterven."
De zelf fel belaagde voorzitter Roger Vanden Stock zegt dat de positie van de trainer niet ter discussie staat: "Dan moet iedereen ontslag nemen omdat je met 3-0 verliest van een goede ploeg. Iedereen moet nu in de spiegel kijken." Verschueren sloot zich hierbij aan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.