Vadis: "Ik wil blijven, maar niet als vijfde wiel"

MAANDAG, 26 NOVEMBER 2007, 16:32 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Vadis Odjidja-Ofoe, het jeugdig talent van Anderlecht, speelde zaterdag zijn eerste minuten mee in de hoofdmacht tegen Hamme. Onder Frank Vercauteren kreeg Vadis nooit de kans, maar kan Jacobs de jongen helpen ontplooien in RSCA?


Ariël Jacobs en Herman Van Holsbeeck zijn zeer tevreden over zijn prestatie. "Vadis toonde veel lef en overtuigingskracht. Ik ben redelijk tevreden", vertelde coach Ariël Jacobs. "Op het eind zat hij er wat door, vandaar de wissel. Hij sukkelt al een paar weken met een paar kleine blessures. Komt daarbij dat de stress van een eerste match met inzet op zo'n jongen weegt. Hij moet zijn positie nog wat zoeken. Met Lucas Biglia naast hem moet hij zijn infiltraties nog iets beter kiezen. Vergelijk hem ondertussen alstublieft niet te veel met Vincent Kompany."

"Ik hoop dat hij nu snel bijtekent", zei manager Herman Van Holsbeeck na de uitstekende prestatie van de middenvelder. "Wat op een grillige scheiding leek uit te draaien, kan uiteindelijk toch nog een goed huwelijk worden."

Vadis ontkent ook niet dat hij wil blijven. "Ik wil blijven, ik ben hier ook graag, maar niet om het vijfde wiel aan de wagen te zijn", zo vertelde een zelfverzekerde Vadis. "Het is niet dat ik elke week titularis moet zijn, maar onder de vorige trainer kreeg ik helemaal geen kans."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.