Ariël Jacobs krijgt tijd om zich in te werken

MAANDAG, 12 NOVEMBER 2007, 15:05 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs, tot eind dit seizoen de vervanger van de zopas ontslagen Frank Vercauteren, krijgt tijd om zich in te werken. De eerstvolgende competitiematch - de topper tegen Standard - vindt immers over 18 dagen plaats.


Dit weekend is er interlandvoetbal en dus geen competitievoetbal. RSCA speelt wel een oefenwedstrijd op het veld van Valenciennes. Meteen een perfect moment voor Jacobs om enkele dingen uit te proberen als nieuwe coach van RSC Anderlecht. Het weekend nadien, op zaterdag 24 november, ontvangt RSCA tweedeklasser Hamme in het kader van de Belgische beker. Een eerste kleine test voor de nieuwe coach. Op het einde van de maand tenslotte (vrijdag 30 november) volgt meteen een hele grote test, want dan ontvangt landskampioen Anderlecht niemand minder dan Standard.

Hopelijk slaagt Jacobs erin om de club opnieuw op de rails te krijgen. Al krijgt hij meteen een loodzware opdracht: liefst nog 12 op 12 voor de winterstop (wat geen sinecure is met matchen tegen Standard en Club Brugge in het vooruitzicht), Europees overwinteren (met nog matchen tegen Getafe en Tottenham te gaan) én doorstoten naar de 1/8ste finale van de Belgische beker.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.