Tegenstanders van Anderlecht in crisis

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2007, 08:41 - deefken
Anderlecht-Online No Image Found

Na de 2-1 zege tegen AA Gent lijkt de paars-witte crisis bezworen. Dat geldt niet voor de tegenstanders van Anderlecht in de UEFA Cup. Hapoel Tel Aviv, Getafe en Tottenham zitten allen in een precaire situatie.


Enkel Aalborg, de ploeg die ondermeer AA Gent en Sampdoria Genua uitschakelde, doet het goed in eigen land. De Deense club staat momenteel derde met 24 punten op 39.

Hapoel Tel Aviv, de opponent van morgenavond zit zwaar in crisis. De ploeg staat momenteel voorlaatste. Het team won nog geen enkele keer en scoorde slechts drie doelpunten.

In Engeland hangt het lot van Tottenham-trainer Martin Jol al langer aan een zijden draadje. Tottenham staat op dit moment in de degradatiezone. De Spurs behaalden slechts één zege in 10 matchen. Getafe doet het in Spanje niet veel beter. Het team staat voorlopig 18de met 5 punten op 24. Dit weekend won het voor het eerst dit seizoen. Getafe versloeg Murcia met 2-0.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.