Elf spelers opgeroepen voor nationaal team

MAANDAG, 8 OKTOBER 2007, 20:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zag vandaag maar liefst elf spelers vertrekken om interlandvoetbal te gaan spelen. De Man, Van Damme, Goor en Proto werden opgeroepen voor België. De Duivels spelen zaterdag tegen Finland en woensdag tegen Armenië.


Ook Roland Juhasz moet met Hongarije twee keer aan de bak. Zaterdag wacht Malta in het kader van de EK-kwalificatie en woensdag wordt er geoefend tegen Polen. In deze vriendschappelijke interland zal hij zijn maatje Marcin Wasilewski tegenkomen. De Pool speelt zaterdag ook al een EK-kwalificatiematch tegen Kazachstan.

Ook Ahmed Hassan is naar zijn land vertrokken. De nummer tien is weliswaar geschorst voor de interland tegen Botswana, in het oefenduel van woensdag 17 oktober tegen Japan zal hij wel van de partij zijn.

En ook de Anderlechtse jeugd mag zich melden bij hun bondscoach. Jonathan Legaer speelt met de Belgische beloften vrijdag een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovakije en volgende week dinsdag wordt er geoefend tegen Zweden. Bij de -19-jarigen behoren Sébastien Bruzzese, Cor Gillis en Vadis Odjidja Ofoe tot de selectie. Zij spelen van 10 tot 18 oktober een kwalificatietoernooi voor het EK. Roemenië, Ijsland en Engeland zijn de tegenstanders.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.