Frank Vercauteren: "We moeten scoren"

WOENSDAG, 3 OKTOBER 2007, 20:30 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Vercauteren ziet de match van donderdag positief in. "Ik heb net als de spelers een goed gevoel aan de vooravond van de match. We moeten geloven dat we hier kunnen winnen anders moeten we zelfs niet aan de match beginnen".


"We moeten scoren, maar we weten ook dat we moeten vermijden doelpunten te slikken", aldus Vercauteren. "Wie donderdag het beste blok heeft, zal de match naar zich toetrekken. Maar zoals altijd zal geluk en de vorm van de dag ook belangrijk zijn."

"Want hoewel we verloren tegen Charleroi was lang niet alles slecht, alleen het scorend vermogen was niet aanwezig. Laten we hopen dat die finesse om de kansen af te werken morgen wel aanwezig is."

Anderlecht heeft voor de match nog enkele vraagtekens. Jonathan Legear en Lucas Biglia hebben allebei last van de enkel. Zij zullen morgen eerst individueel trainen om dan aan te sluiten bij de groep. Nicolas Frutos is door dokter Martens fit verklaard maar de spits heeft een grote conditionele achterstand en geen wedstrijdritme. Mbo Mpenza heeft nog altijd last van zijn knie.

Na de laatste training worden Legear, Mpenza, Biglia en Frutos geëvalueerd en wordt er bepaald of zij mee kunnen spelen in de match tegen Rapid of niet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.