Reactie van Doll en Broos

DONDERDAG, 15 JANUARI 2004, 10:14 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht gaat zoals gezegd het contract van Olivier Doll, dat eind juni afloopt, niet verlengen, toch niet zijn huidige overeenkomst. Hij mag Anderlecht echter nog niet verlaten tijdens deze transferperiode.

De verdediger wordt gevolgd door verschillende clubs in het buitenlands en in België (door Lokeren)
"Ik heb geen andere oplossing dan Doll te laten spelen, wie moet er anders op rechts staan als Zewlakow uitvalt?", legt Hugo Broos uit. Olivier moet gewoonweg blijven.»
De trainer die gevolgd wordt door de leiding, heeft aan de verdediger uitgelegd dat hij de groep zeker en vast niet vroegtijdig mag verlaten.

"Het is eigenlijk dubbelzinnig, legt Doll uit. Langs de ene kant moet ik spelen om een nieuw contract af te dwingen maar langs de andere kant kan ik niet spelen omdat ik einde contract ben. In zo'n situatie ben ik wel diegene die voor aap staat. Broos heeft gezegd dat ik nog nooit voor problemen in de groep gezorgd heb, dat ik altijd positief ingesteld was en dat hij altijd op me kon rekenen. Het enigste wat ik vraag is respect. In die 10 jaar bij Sporting, heeft men zich nog nooit over mij moeten beklagen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.