Leiva is het grondig beu

VRIJDAG, 5 JANUARI 2007, 09:11 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De Argentijn Christian Leiva zorgde donderdagnamiddag op de stage in La Manga voor opschudding. De speler verliet vroegtijdig de training en ging meteen mokkend in de spelersbus zitten. "Ik wil weg bij Anderlecht", aldus Leiva.


Verschillende spelers en psycholoog Johan Desmadryl hebben nog geprobeerd om de Argentijn op andere gedachten te brengen maar zonder succes. ",Alle anderen kregen een kans, maar ik niet. Ik ben geen jongere meer, zoals Jonathan. Ik ben een ervaren speler. Dat ik geen kans krijg is mentaal moeilijk te dragen. Het feit dat Yves Vanderhaeghe vertrekt, verandert niets aan de zaak. Ik mag alleen kleine matchen spelen. zoals de Supercup. Wat stelt dat voor? Mijn manager kijkt uit naar een andere ploeg", sprak de Argentijn.

Vercauteren tilde er niet te zwaar aan. "Dat was geen incident. Het is nog gebeurd dat Leiva aan de kant ging zitten. Hij houdt niet van verliezen. Straks traint hij weer gewoon mee.''




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.