Vercauteren maakt balans op

DONDERDAG, 7 DECEMBER 2006, 23:56 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht greep gisteren naast Europees voetbal. Door het gelijkspel tegen Athene en de overwinning van Lille eindigde paars-wit op de laatste plaats. Coach Frank Vercauteren maakt de balans op en legt uit waar het misliep.


"We hebben niet genoeg punten behaald en gaan daarom ook niet door naar de volgende ronde van de CL of naar de Uefa Cup. Maar er zijn ook nog heel wat andere punten die we moeten analyseren. We kunnen nog geen volledige match ons spelniveau aanhouden. Dit is echter geen gegeven van de CL alleen. Ook in het Belgisch kampioenschap lukt ons dat nog niet. Daar moeten we aan werken", concludeerde Vercauteren.

Over de tactische keuzes van Vercauteren was weer eens oneenigheid maar zelf zegt hij te kunnen leven met de kritiek. "Ik ben het gewoon dat de kritiek bijna altijd op mijn schouders terecht komt. Dat is meestal zo in het voetbal. De trainer wordt altijd geviseerd na mindere prestaties of mindere resultaten, maar ik kan daarmee leven. Weet je, de trainers op Anderlecht zijn allemaal voorbijgangers. De club en de ploeg, dat is het allerbelangrijkste!"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.