Mbo Mpenza wil meer spelen

MAANDAG, 23 OKTOBER 2006, 11:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het gaat niet echt goed met Mbo Mpenza en zijn toekomst bij Anderlecht ziet er ook niet bepaald rooskleurig uit. De spits stond tegen Dessel niet in de basis en werd bij zijn invalbeurt door de fans uitgefloten.


"Zelfs tegen Dessel begin ik op de bank", reageerde Mpenza ontchoogeld. "Het is hard om vast te stellen dat ik tweede keus ben. Met alle respect voor Dessel, maar zelfs tegen een tweedeklasser zit ik op de bank. Ik zie ook niet meteen een oplossing om meer speelminuten te krijgen. Dat de fans fluiten, hoort bij het spel."

"Ik stel wel vast dat de andere spelers er alles aan deden om mij in stelling te brengen. Zij hebben alle vertrouwen in mij. Ik kan niet zeggen dat ik het hier niet moeilijk mee heb."

"Ik heb nog een contract en ik wil dan ook niet praten over een vertrek. Want ik denk echt dat ik nog een toekomst heb bij Anderlecht", aldus Mpenza.

Van Holsbeeck: "Het is duidelijk dat Mbo hier niet gelukkig meer is. Jammer, want op en naast het veld is hij een voorbeeld. Of er een transfer komt, gaan we met Mbo zelf in alle sereniteit bekijken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.