Hassan mort

WOENSDAG, 18 OKTOBER 2006, 09:43 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan begrijpt niet waarom de wedstrijd op de bank moest starten en vraagt zich af waarom de coach hem telkens weer op de bank zet. "Misschien moet ik eens denken aan mijn toekomst", zegt hij.


De laatste 2 wedstrijden moest de Egyptenaar vanop de bank toekijken en kon hij pas in de 2e helft invallen, en dat zint de speler niet. Na de match liet hij dan ook duidelijk verstaan dat hij veel liever in de basis gestart zou zijn. Wel beseft hij dat Vercauteren de baas is en dat hij het is wie beslist wie op het veld staat en wie niet: "Ik heb geen problemen met Frankie Vercauteren. Hij is de baas, hij beslist. Ik ga hem niet om uitleg vragen, maar als er niets verandert, ga ik toch nadenken over mijn toekomst hier. Dan is het misschien beter dat ik vertrek."

Over het resultaat had hij dezelfde reactie als de andere spelers: "Er zat veel meer in. We hadden van bij het begin meer druk moeten zetten. We hebben het de Italianen niet moeilijk gemaakt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.