De Man: "Goed kijken naar Nesta"

DINSDAG, 17 OKTOBER 2006, 13:01 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Mark De Man kijkt met bescheiden ambities uit naar het CL-treffen tegen Milan. "De nul houden zou al mooi zijn. Dat puntje is aardig meegenomen. Maar als we voor de tweede plaats willen gaan, doen we er goed aan om te winnen."


De Man zal in de basis staan en het moeten opnemen tegen Gilardino, Oliviera of Inzaghi. "Ik heb geen voorkeur. Het liefst van al speel ik tegen geen enkele van hen", lacht De Man. "Ik kijk er trouwens het meest naar uit om Alessandro Nesta aan het werk te zien. Hij is mijn grote idool, met een uitstekende tackel en leiderskwaliteiten. Ik hoop dat ik zijn truitje te pakken krijg na de wedstrijd", vertelt De Man.

"Vorig jaar was ik in San Siro, en dat was een indrukwekkend ogenblik. Men heeft me verteld dat de Italianen constant op je proberen in te praten, maar ik ben al voorbereid. Ik heb zelfs al enkele Italiaanse scheldwoorden geleerd om hen wat op stang te jagen", aldus De Man.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.