Duivels winnen ruim tegen Azerbeidzjan

WOENSDAG, 11 OKTOBER 2006, 22:41 - Maikel

De nationale ploeg van België kon vanavond in het Constant Vanden Stockstadion met 3-0 winnen tegen Azerbeidzjan. De laatste 5 minuten moesten de Duivels nog met 10 verderspelen.

Na 24 minuten kon Timmy Simons de 1-0 binnenschuiven dankzij een strafschopfout op Emile Mpenza.

Vlak na de rust, in de 47ste minuut, kon Kevin Vandenbergh op aangeven van Karel Geeraerts de 2-0 over de doelman binnentrappen.

In de 82ste minuut zette invaller Dembele de 3-0 op het bord. Diezelfde Dembele kreeg daarna nog een rode kaart wegens natrappen. Met een fout op Dembele trapt Kerimov na op Dembele, en Dembele trapt uiteraard terug. Met een rare beslissing van de scheidsrechter, krijgt Kerimov geel en Dembele rood.