Franky maakte selectie bekend

VRIJDAG, 22 SEPTEMBER 2006, 09:17 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond staat er voor de spelers Anderlecht - Charleroi op het menu. Gisterenavond maakte Franky Vercauteren de 18 namen bekend die de verplaatsing zullen maken.


De wedstrijd tegen Charleroi is best een belangrijke match want volgende week trekt paars-wit naar Athene waar het in de Champions League zal spelen tegen AEK Athene.

Wellicht niet inzitbaar tegen Charleroi is Juhasz. Hij kreeg een paar dagen geleden op training een trap tegen de quadriceps. Goed nieuws komt er van Siani en Tiote. Zij kunnen vanaf volgende week weer meetrainen. En ook Proto revalideert vlotter dan verwacht maar wanneer hij terug inzetbaar is, is niet geweten. En De Man zal pas binnen 2 à 3 weken inzetbaar zijn.

Slechter nieuws komt er dan van Odjidja. Hij onderging maandag een operatie en is meer dan een maand out.

Selectie: Akin, Biglia, Boussoufa, Deschacht, Frutos, Goor, Hassan, Juhasz, Legear, Leiva, Mpenza, Pareja, Schollen, Tchite, Van Damme, Vanden Borre, Vanderhaeghe, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.