Boussoufa: "Hoog tijd dat de CL-begint"

WOENSDAG, 13 SEPTEMBER 2006, 09:36 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In de Belgische competitie heeft aanwinst Mbark Boussoufa zich al laten opvallen. Maar nu komt de grote test voor de speler: Europa. En de balgoochelaar kan haast niet wachten tot de competitie begint.


De speler is onder andere door de plaatsing van Anderlecht in de Champions League naar paars-wit gekomen: "Het is hoog tijd dat de Champions League begint. Ik kan niet wachten tot het fluitsignaal voor de aftrap. Ik ben nog jong en denk dat ik veel uit deze wedstrijden zal leren. En ik hoop dat we heel wat punten bijeen sprokkelen."

Op de vraag of de supporters al de beste Boussoufa gezien hebben zegt hij overduidelijk: "Neen, hij moet zich nog aan het publiek tonen. Ik moet nog groeien. Maar het is de ploeg dat telt, die heeft een mooie start genomen, enkel helaas van de wedstrijd tegen Moeskroen. De uitdaging is des te groter tegen een grote club. Maar ze boezemen me geen angst in. Ik ben op het terrein om te winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.