Vercauteren maar half tevreden

MAANDAG, 24 JULI 2006, 07:51 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Franky Vercauteren was ontgoocheld dat de wedstrijd tegen Zulte Waregem vroegtijdig afgefloten moest worden. Vooral omdat hij deze keer niet van zin was zijn ganse ploeg te wisselen tijdens de rust.

De trainer wou graag eens enkele spelers 90 minuten lang aan het werk zien. Maar hij was ook nog niet echt overtuigd over de geleverde prestaties. "Ik ben verdeeld gelukkig met onze prestatie", was zijn reactie naar de pers toe. "In balbezit heb ik veel goede dingen gezien. Maar bij balverlies heb ik werkpunten gezien, dingen die mij storen. Ik ben tevreden over de balcirculatie en ik til er nog niet zwaar aan dat we de kansen niet konden afmaken. Maar als we wedstrijden willen winnen, mogen we geen kansen weggeven. Hier gaan we de komende dagen en weken mee aan de slag."

"Het is in de eerste plaats jammer voor de supporters dat de partij werd afgelast. Maar ook voor onszelf had ik graag de wedstrijd uitgespeeld. Sommige jongens had ik eens negentig minuten aan het werk willen zien. Dit was onze eerste echte wedstrijd van het seizoen. Ook de trofee hadden we graag veroverd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.